Nord Plus, SIA

Mazā Nometņu 32 - 2, Rīga, LV-1002

Tālrunis: 67625456
Fakss: 67625456
E-pasts: nordplus@apollo.lv
Mājas lapa: www.nordplus.lv
Reģ.Nr: 50003321051
Darba laiks: P.-P. - 9:00-17:00

Darbības nozares

Ierāmēšanas darbi

Apraksts

Mūsu uzņēmums cītīgi strādā kopš 1996 gada. Mēs cenšamies iepriecināt savus klientus ar augstas kvalitātes darbu. Mēs nodarbojamies ar gleznu, reprodukciju, spoguļu ierāmēšanu, fotorāmju izgatavošanu. Piedāvājam padarīt Jūsu mākslas darbu par interjera rozīnīti. Sadarbojoties ar māksliniekiem, mēs Jums varam pasūtīt gleznas, Jums interesējošās tēmās. Pat, ja jūs neesat kolekcionārs, ja esat vienkārši dzīvespriecīgs cienītājs, jums jāzin, ka gleznai ir vajadzīga jūsu uzmanība un jātic, ka tā viegli varēs iedzīvoties ar mūsdienu mēbelēm un interjeru. Svarīgi ir piemeklēt pareizu rāmi, var piebilst, ka rāmju izvēle mūsdienās ir milzīga un mūsu speciālisti palīdzēs apmierināt visas Jūsu vēlmes. Izrotājot mājas, dzīvokļa, biroja sienas, Jūs varēsiet pārliecināties, ka pat vismazākā glezniņa skaistā rāmī varēs kļūt par neatņemamu interjera daļu un dāvāt labu garastāvokli visiem klātesošiem. Mūsu uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar daudzām ārzemju firmām, nodarbojoties ar importu un eksportu.
Mēs esam sekojošu kompāniju oficiālie pārstāvji:
- Vācijas mākslas kompānijas “PGM Art world”, mājaslapa www.pgm.de, kur Jūs varēsiet apskatīt katalogu un izvēlēties Jums tīkamu reprodukciju.
- Nīderlandes kompānijas “Sjatin”, kura veiksmīgi atveido projektus saskaņā ar licenci, kā arī tai ir iespēja nodot projektu tiesības trešajām personām, savu izstrādājumu sortimenta ražošanai. Viņu mājaslapa www.sjatin.nl
- Nīderlandes kompānijas “Sunshine Holland B.V." Tās mājaslapā var apskatīt reprodukciju katalogus. Viņu mājaslapas adrese www.sunshineholland.com
Apskatot katalogus un izvēloties reprodukciju, kura Jums ir iepatikusies, Jūs varat to pasūtīt pie mums un mēs varēsim piemeklēt un izgatavot tai atbilstošu rāmi.
Mēs būsim priecīgi, ja varēsim apmierināt Jūsu vēlmes un izrotāt Jūsu dzīvi ar daļiņu no sava darba.

Atslēgvārdi

Bilžu rāmji. Digitālie foto rāmji. Fotorāmis. Gleznu ierāmēšana. Gleznu rāmji. Gleznu reprodukcijas. Ierāmēšana. Ierāmēšanas darbi. Ierāmēšanas darbnīcas. Ierāmēšanas pakalpojumi. Ierāmēti spoguļi. Koka rāmji. Laminēšana. Laminēšanas pakalpojumi. Lielformāta fotogrāfijas. Lielformāta plakāti. Lielformāta rāmji. Līstes. Melnie rāmji. Paspartū. Plakāti. Plakāts. Posteri. Profili. Rāmis. Rāmji. Rāmju darbnīcas. Rāmju dizains. Rāmju izgatavošanas materiāli. Rāmju līstes. Rāmju profili. Rāmju tirdzniecība. Reprodukcijas. Spoguļu ierāmēšana. Spoguļu rāmji.