Skārds un tērauds, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, RĪGA, LV-1004

Tālrunis: 27063412
Fakss: 67623436
E-pasts: metalru@inbox.lv
Mājas lapa: www.skterauds.lv
Reģ.Nr: 40103246237

Apraksts

SIA”SK-Tērauds”, iepazīstot plaša mēroga skārdnieku darbus,  nemitīgi papildinot savas prasmes, kas nostiprinātas nerimtā darbā, pateicoties mērķtiecīgai attīstībai, kā arī paplašinot savas tehniskās iespējas, piedāvā plašu klāstu augstvērtīgus skārda izstrādājumus sākot no notekcaurulēm, palodzēm un līdz pat sarežģītām ventilācijas un jumta  detaļām.
SIA "SK-Tērauds" skārdnieku - meistaru darbus izmanto daudzi vadošie ventilācijas uzņēmumi ventilācijas izbūvei viesnīcās, restorānos, veikalos, ledus hallēs, lielās mehāniskās rūpniecībās, kā arī neskaitāmās privātmājās un valsts iestādēs.
Mūsu meistaru augstā kvalifikācija un amata prasme ļauj izpildīt pat ļoti sarežģītus pasūtījumus un, tā piemēram ventilācijas pārejas ar nobīdēm, gaisvadus ar nobīdēm, asperācijas trubas skaidu novadīšanai.
Visus izstrādājumus raksturo augsta kvalitāte, radoša pieeja, precizitāte izpildījumā - darbi veikti ar individuālu pieeju katram sīkumam, kas veido nepārspējamu rezultātu un nodrošina apbrīnu un cieņu metāla apstrādes meistariem.

Atslēgvārdi

Cinkota skārda izstrādājumi. Dūmvadi. Dūmvads. Dūmvadu sistēmas. Jumta segumi. Jumti. Jumts. Krāsaina metāla izstrādājumi. Metāla detaļas. Metāla izstrādājumi. Metāla jumta segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāls. Nerūsējošā tērauda izstrādājumi. Nestandarta metāla izstrādājumi. Palodze. Skārda izstrādājumi. Skārda palodzes. Skārdnieki. Skārdnieks. Skārdnieku darbi. Skārdnieku darbnīca. Skārds. Standarta metāla izstrādājumi. Tērauda izstrādājumi. Ventilācija. Ventilācijas caurules. Ventilācijas sistēmu detaļas. Ventilācijas sistēmu montāža.